BABYCENTER.COM (JOHNSON & JOHNSON)

Interior Designer - Corporate Headquarters.

 

Company rebranded their identity so a complete overhaul to the space was needed. They wanted it to feel modern and also relevant to the family-centric brand. KEY creative's services ranged from exterior signage design/fabrication, interior graphics, a wall mural, redecoration of the CEO's office to a corporate gifting strategy and production.

 

The client needed flexible seating for large company meetings in a small space (solution modular cubes that doubled as coffee tables and stacked along wall as visual element). Other highlights of the project were a handmade paper flower garden in the front entrance, an "employee family tree" wall mural which enabled employees to display their photos and a "voices" wall which enabled them to display feedback from customers in a dynamic way.

 

What the client said:

“Kimberley is one in a million. She is smart, creative, resourceful, and an absolute pleasure to work with. We hired her at BabyCenter to bring our brand to life both in our physical space and with our branded collateral we share with clients. She nailed it every time. I would hire her again in a heartbeat.”

- Tina Sharkey, CEO Babycenter.com

Front Lobby
Front Lobby

Client wanted to display their manifesto and corporate awards with pride at the entrance.

Lobby Entrance
Lobby Entrance

We created a fish gravel paper flower garden and cloud search engine graphic on wall behind reception.

Handmade paper flower garden
Handmade paper flower garden

Plants were not an option for client so wanted to provide a playful welcome to visitors that made sense in the space.

Furniture/meeting area
Furniture/meeting area

Many employees use this space to meet in groups and it is also used for large company meetings so the modular seating was critical.

Employee Family Tree Mural Wall
Employee Family Tree Mural Wall

Babycenter.com is a family resource website so to reiterate the sense of community and company values, employees brought in family photos to display on the tree.

Voices Wall
Voices Wall

Website feedback is constant for this team so they wanted a dynamic way to share it with other employees and visitors.